TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ K VRCHOLOVÉ HÁZENÉ V CHEBU!

3.3.2020 Vyp Od Admin Hvězda

V minulém roce začali zástupci vedení Města Chebu a výkonného výboru FK Hvězda Cheb, z.s. pracovat na přípravě projektu nejvyšší soutěže házené žen v Chebu. Financování celého projektu je na úrovni Města Chebu, partnerů a také Karlovarského kraje, jenž přislíbil podporu prioritnímu a historicky úspěšnému sportu v Chebu. Celkové roční náklady jsou odhadovány na 6 mil. Kč, kdy participace města by činila maximálně 2 mil. Kč. Vedení Města Chebu se v této době rozhoduje, zdali podpoří tento tradiční vrcholový sport. Hvězda je připravena celý projekt v Chebu realizovat. Vedení Města Chebu bylo osloveno ještě klubem házené z města Lázní Kynžvart ke spolupráci na stejném projektu. V současné době byla ze strany vedení Města Chebu slíbena iniciace společné schůzky obou klubů házené s vedením Města Chebu. Našim jednoznačným cílem je vrátit do našeho města jeho tradiční úspěšný sport a jsme na tuto výzvu připraveni.
VV FK Hvězda Cheb, z.s.